Geef uw oude zetel of stoel een tweede leven en doe beroep op zetelgarnierder De Mode Coupon!

Zetelgarnierder De Mode Coupon in West-Vlaanderen zorgt voor een nauwkeurige stoffering van uw meubels

Gooi die oude zetel of stoel niet zomaar weg, maar laat hem weer leven samen met De Mode Coupon! Wij bekijken samen met u welke stoffering bij u past en zorgen voor een detailgezette bekleding van het meubelstuk dat u wenst te herstellen. Ideaal voor tweedehandsmeubels of erfstukken die u een tweede leven wilt geven! Zetelgarnierder De Mode Coupon in West-Vlaanderen werkt met stoffen van hoge kwaliteit en staat garant voor een excellente service. Bij ons wordt uw meubelstuk met de grootste zorg behandeld en de authenticiteit zo goed mogelijk gewaarborgd! Ook losse kussens kan u bij ons laten opmaken zoals u wenst, bijvoorbeeld met een door u gekozen stoffering die bij uw nieuwe interieur past.

Meubelstoffeerder De Mode Coupon heeft jaren ervaring in de sector en staat gegarandeerd voor service en kwaliteit. Wij bezorgen u indien u dit wenst een gratis offerte en gratis advies. Tevens beschikken wou over ons eigen naaiatelier zodat wij steeds garant kunnen staan voor de beste kwaliteit.

Contacteer ons snel via telefoon of e-mail of spring eens binnen in één van ons filiaal in Brugge. Onze gemotiveerde en vriendelijke werknemers staan steeds voor u klaar!

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Openingsuren:

  • Maandag: van 13u30 tot 18u (gesloten in de voormiddag)
  • Dinsdag tot en met zaterdag: van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u

 

Contacteer ons! 050 95 07 36
Contact
Contacteer ons! 050 95 07 36