Expert in binnenhuisdecoratie De Mode Coupon bezorgt u de perfect afgewerkte en correct geïnstalleerde shutters van uw keuze!

De Mode Coupon bezorgt u de ideale shutters voor uw woning in West-Vlaanderen.

Shutters zijn enorm elegant en mooi. Ze maken van elke kamer in een oogwenk een stijlvolle ruimte! Buiten een knappe toevoeging aan uw interieur, zijn shutters ook nog eens enorm praktisch. Ze werken bijvoorbeeld  als isolerend materiaal, want in de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter zorgen ze voor een extra isolerende laag. Ook zorgen ze voor een perfecte lichtbeheersing, kan u zelf uw uitzicht bepalen, kiest u hoeveel licht u binnenlaat en beschermt u uw privacy in een handomdraai. Bovendien gaan shutters erg lang mee en zijn ze bijzonder gemakkelijk in onderhoud. Enkel voordelen dus!

De Mode Coupon is de specialist op vlak van shutters in West-Vlaanderen! Wij bieden u een gratis offerte en opmeting. Ook staan wij u graag bij met gratis advies. Bij ons staan een uitstekende service en kwaliteit garant! U kan steeds beroep doen op onze plaatsingsdienst, die zorgt voor een feilloze installatie van de jaloezieën van uw keuze!

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie of spring eens binnen in ons filiaal in Brugge. Aarzel dus niet langer en kies voor de kwaliteit van De Mode Coupon, omdat uw interieur dit verdient! 

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Openingsuren:

  • Maandag: van 13u30 tot 18u (gesloten in de voormiddag)
  • Dinsdag tot en met zaterdag: van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u
Contacteer ons! 050 95 07 36
Contact
Contacteer ons! 050 95 07 36