Stijlvol en passend binnen elk interieur: jaloezieën van De Mode Coupon geven net dat beetje extra aan uw binnenhuisinrichting!

De Mode Coupon levert de horizontale of verticale jaloezieën op maat, die aansluiten bij uw persoonlijke smaak.

Jaloezieën zijn niet alleen stijlvol en elegant, ze zijn ook erg praktisch. Zo zijn ze een ideale lichtfilter, want u kiest zelf hoeveel zonlicht u binnenlaat of niet. Ook bepaalt u zelf hoeveel privacy u wenst door ze in een handomdraai iets meer open of dicht te doen. Wat niet veel mensen weten is dat jaloezieën een ideale temperatuurregelaar zijn: zo houden ze in de zomer de warmte buiten en zorgen ze in de winter voor extra isolatie.

De Mode Coupon is de expert in het maken van jaloezieën op maat, of u nu kiest voor horizontale of verticale exemplaren. Wij bieden u een gratis offerte en opmeting. Ook staan wij u graag bij met gratis advies. Bij ons staan een uitstekende service en kwaliteit garant! U kan steeds beroep doen op onze plaatsingsdienst, die zorgt voor een feilloze installatie van de jaloezieën van uw keuze!

Spring eens binnen in ons filiaal in Brugge. Aarzel dus niet langer en kies voor de kwaliteit van De Mode Coupon, omdat uw interieur dit verdient. Neem vandaag nog contact met ons op!

Openingsuren:

  • Maandag: van 13u30 tot 18u (gesloten in de voormiddag)
  • Dinsdag tot en met zaterdag: van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u
Contacteer ons! 050 95 07 36
Contact
Contacteer ons! 050 95 07 36