Voor gordijnen die volledig aansluiten bij uw interieur, op maat gemaakt en correct geïnstalleerd moet u bij De Mode Coupon zijn!

De Mode Coupon is de specialist in West-Vlaanderen op vlak van gordijnen op maat en andere stofferingen

Gordijnen kiest u niet zomaar voor even, maar moeten jaren meegaan. Bovendien moeten ze de perfecte afmetingen hebben en volledig aansluiten bij uw stijl en interieur. De Mode Coupon heeft jaren ervaring op vlak van het maken van gordijnen op maat en staat u graag bij met tips en advies om de gordijnen te kiezen die echt bij u passen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw gordijnen echt op maat van uw wensen zijn.

De Mode Coupon verzorgt talrijke soorten gordijnen: gewone gordijnen, overgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen en plissegordijnen. Maar ook voor velux, jaloezieën, paneelgordijnen en gordijnroedes bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben ons eigen naaiatelier waar de door u gekozen gordijnen op maat en met de grootste zorgvuldigheid worden gemaakt. Daarna kan u beroep doen op onze professionele plaatsingsdienst om de gordijnen correct bij uw thuis te laten installeren.

Twijfel dus niet langer en kies voor onze uitstekende service en kwaliteit! Contacteer ons snel voor gratis tips of een offerte via telefoon of e-mail of spring eens binnen in één van onzs filiaal in Brugge. Onze gemotiveerde en vriendelijke werknemers staan steeds voor u klaar!

Openingsuren:

  • Maandag: van 13u30 tot 18u (gesloten in de voormiddag)
  • Dinsdag tot en met zaterdag: van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u
Contacteer ons! 050 95 07 36
Contact
Contacteer ons! 050 95 07 36